T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Şerif Özden Başarı Ortaokulu

BİGEP Uygulama Çalışmaları Kapsamında Okulumuzun Anaokulu Öğrencileri El Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezini

Öğrencilerimiz Karaköprü El Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezini Ziyaret Etti!

Aralık Ayı BİGEP Uygulama Çalışmaları Kapsamında Okulumuzun Minik Öğrencileri Karaköprü El Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezini Ziyaret Etti!

 

Şerif Özden Başarı Anaokulu'nun minik öğrencileri heyecan dolu bir etkinliğine tanıklık etti. Anaokulu öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde, bilimin kapılarını aralamak ve Uzay ile Havacılık dünyasının büyüleyici sırlarını keşfetmek için El Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi'ne coşkuyla adım attı.

 

Ziyaretleri sırasında, öğrencilere uzayın derinliklerine dair ilginç bilgiler sunuldu ve eğlenceli deneyimlerle öğrenmeleri desteklendi. Minik araştırmacılar, interaktif sergiler ve etkileşimli aktivitelerle donatılmış merkezde, bilimle iç içe geçerek eğlenceli bir öğrenme deneyimi yaşadılar.

 

El Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi'nin sunduğu eğitici ortam, öğrencilerin merak duygularını tetikleyerek onları bilime yönlendirdi. Bu anlamlı ziyaret, öğrencilerimizin gelecekteki keşiflerine ilham verirken, eğitimleri üzerinde olumlu bir etki bıraktı. Öğrenciler, bu deneyimle sadece uzayın sınırlarını değil, aynı zamanda kendi potansiyellerini de keşfetme fırsatını buldular.


Bu ziyaret kapsamında desteklerini esirgemeyen Karaköprü Belediyemize ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 

 

 

03-01-202403-01-202403-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 03.01.2024 15:50 - Görüntülenme: 158
  Beğen | 4  kişi beğendi