Şerif Özden Başarı Ortaokulu

KARŞIYAKA MAH. 4022.SOKAK NO 1 KARAKÖPRÜ ŞANLIURFA
Vizyon
Değişim ve teknolojinin farkında olan, Değişim ve gelişime açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik kabul eden, En az bir yabancı dili iyi bilen, Yüksek moral değere sahip, Kendine güvenen, Katılımcı, Etkili ve nitelikli, Çağdaş, Demokratik ve Laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimleri temelinde çağdaş, laik, demokratik eğitim sunmak. Değişip gelişen bilgi dünyasına ayak uydurabilmek için, bir örgüt kültürü içinde sürekli öğrenebilen bireyler yetiştirmek. bireyleri heyecanlı, dinamik uyumlu kılan ortamlar oluşturarak örgüt motivasyonunu sürekli arttırmak. Çağdaş bilimsel kurumlarla sivil toplum örgütleri ile işbirliği yaparak , öğrencilerin bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerini sağlamak. Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı seçkin bir ortağı yapmak amacına ulaşmak için Şerif Özden Başarı Ortaokulu olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmektedir.
Başarılar
2022 YILI LGS SONUÇLARINA GÖRE 15 FEN LİSESİ 50 NİTELİKLİ ANADOLU LİSESİ 4 SOSYAL BİLİMLER LĞİSESİ 5 PROJE İMAM HATİP LİSESİ 10 PROJE MESLE3K LİSESİ
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM (SABAHÇI-ÖĞLENCİ)
07.00-12.40 SABAHCI 13.00-17.40 ÖĞLENCİ
Kalorifer-DOĞALGAZ
Ulaşım
Ulaşım şehir içi otobüsleri ile yapılmaktadır. 74-71A-72 NOLU OTOBÜS HATLARI OKULUMUZUN YANINDAN GEÇİYOR.
MUHTELİF FİRMALAR OKULUMUZA SERVİS YAPMAKTADIR.
Karaköprü İlçesi
İlçe merkezine 3 km uzaklıkta
FUTBOL VOLEYBOL MASA TENİSİ,BİLEK GÜREŞİ, OKUL SPORLARI.
TÜBİTAK BİLİM FUARLARI
HER BRANŞTA FARKLI FARKLI ÇALIŞMALAR BULUNMAKTADIR.
E -TWİNİNG PROJELERİ, ERASMUS