May

Gap mesleki ve teknik anadolu lisesinden 2 meslek dersi hocamız okullarının tanıtımını yapmak ve 8.sınıf öğrencilerini meslek alanları hakkında bilgilendirmek için okulumuza ziyarette bulunmuşlardır.Verdikleri seminer çalışması için kendilerine teşekkür ederiz.

May

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI BÜYÜK BİR SEVİNÇLE KUTLANDI...

Nis

Evde eğitim hizmeti gören okulumuz öğrencisi Umut Eren Yaşar kronik rahatsızlığından dolayı vefat etmiştir. Öğrencimizin anısını yaşatmak adına kütüphanmizde, öğrencimizin kendi kitaplarından oluşan bir köşe oluşturuldu. Umut Eren'i unutmayacağız.Ailesine de kitap bağışları için teşekkür ederiz.

Nis

Yapılan deneme sınavı sonuçları baz alınarak her kademeden ilk 3'e giren öğrencilerimize kantin hediye çeki verilmiştir. Dereceye giren öğrencilerimiz tören eşliğinde ödüllerini almıştır.

Mrt

Mezun öğrencilerimizden Ali ULUTATAR(Şanlıurfa fen lisesi 4.sınıf)

Berfin Nuray CİHANGİR(TOBB Üniversitesi 2.sınıf)

Okulumuza davet üzerine gelerek, denemede derece yapmış 50 öğrenci ile LGS sohbeti gerçekleştirdi. Aynı yollardan geçen mezunlarımız deneyimlerini paylaştı, okulumuz öğreencileri ise seminerden memnun ayrıldılar. Organizasyonda emeği geçen rehberlik servisine ve Özlem Akyüz öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Diyar Deniz İZGÖREN Okullar Arası Cimnastik yarışmalarında okulumuz adına yarıştı. Küçükler kategorisinde İl 3. Sü olmuştur.

Mrt

Rehberlik servisinin yenilemiş olduğu panolar, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini destekleyici konular şekilde seçilmiştir.

Mrt

Sosyal uyum ve kaynastirma projesi kapsaminda Turk, Yabanci uyruklu ogrencilerimiz ve Velilerimizle birlikte Ortak degerlerimize uygun sinema filmimizi izledik ve ardindan yemek yedik.Tum katilimcilara tesekkurler.

Mrt

Okulumuzda ''12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy'u Anma Töreni'' Düzenlendi. İstiklal marşımızın kabulünün 101.yılı okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Mrt

Şerif Özden Başarı Ortaokulu 7.sınıflar keyifle okudukları "Çöp Plaza" kitabının yazarı Miyase Sertbarut 'la  21 Mart akşamı saat 20.00 de Zoom üzerinden Türkçe Öğretmenleri Özlem Akyüz eşliğinde kitap üzerine konuşma imkanı bulacaklar.

Mrt

Öğrencilerimizin pandemiden sonra okul faaliyetlerinde daha uyumlu vakit geçirmeleri amacıyla Yakar Top turnuvası düzenlenmiştir. Turnuvalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edilmiştir. Kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Fatma Betül Kılıç, Ülker İzgören ve Özgür Bağdiken öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2şer farklı grup şeklinde,8.sınıf kız öğrencilere;

Ergenlik dönemi nedir?

Ergenlik döneminin kız öğrenciler için belirtileri ve değişimleri nelerdir?

Ergenlikte arkadaşlık ilişkileri ve sınırları nelerdir?

Ergenlikte ebeveyn iletişiminin değerlendirilmesi.

gibi temel konulara değinilerek, içlerinde bulundukları dönemi anlamlandırmalarına yardımcı olunmuştur.

Mrt

Şubat ayı okul geneli yapılan deneme sonuçlarına yönelik, kademede dereceye girmiş ve matematik netlerinde dereceye girmiş öğrencilere cuma günü yapılan törenle madalyalar takdim edilmiştir. Öğrencileri, yapılan denemeye teşvik etmek amacıyla madalyaları yaptıran Okul Matenatik Öğretmenimiz Ümran URLU'ya çok teşekkür ederiz. Okulumuz öğrencileri için daha nice başarılar temenni ediyoruz.

Mrt

01-07 Deprem haftası etkinleri kapsamında okulumuzda ve Türkiye Geneli eş zamanlı 04.03.2022 tarih ve saat:11.30'da deprem tatbikatı yapılmıştır.Tatbikatta deprem öncesi ,deprem anı ve sonrasında yapılacaklar konusunda öğrencilere kısa bir video izletimi ve öğretmenler tarafından  sözlü bir anlatım yapılmıştır.Tatbikat siren sesi ile başlamış,birinci siren sesinde öğrencilerin deprem sırasında yapılması gerekenleri yapması ikinci siren sesinde ise tahliyenin başlatılması planlanmıştır.