Ekm

Cumhuriyet, demokrasiyi geliştiren en iyi sistemdir. Kişinin hak veözgürükleri ancak bu sistem içinde güvencede olabilir.Türk Milleti Cumhuriyet'e bağlanıp,onu yüceltip geliştirebilirse demokrasinin nimetlerinden yararlanır ve çağdaş toplumlar içindeki yerini alır.

Bu nedenle Cumhuriyeti yüceltip sürdürmek her Türk'ün milli görevidir. Bu güzel devleti bizlere armağan eden Atalarımızın bizlerden tek isteği Cumhuriyetimizi her zaman koruyup geliştirmemizdir. Bunu yapabilmek için de çok çalışıp Türkiye Cumhuriyeti'nin adını başarılarla yad ettirmek olacaktır. Bu önemli görev de gelecekte bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak, bu ülkenin gerçek sahibi olan gençlere  düşmektedir.

"Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz"

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Ekm

Okulumuz panoları belirli gün ve haftalar göz önünde bulundurularak öğretmenlerimiz tarafından süslenmektedir. Rehberlik öğretmenlerimizin de aylık çalışmalarını destekleyecek panolar hazırlamaktadırlar.

Ekm

Okulumuz 7 ve 8'inci sınıf öğrencilerine bugün Türkçe, fen bilimleri ve matematik derslerinden oluşan kazanım değerlendirme uygulaması yapılmıştır. Uygulama 09:00'da başlatılmıştır. uygulamada Türkçe, matematik ve fen bilimleri derslerinden 25'er soru mevcuttur. Her ders için uygulama süresi 40 dakika olup her uygulama sonunda 10 dakikalık aralar verilmiştir.

Ekm

Lgs yeni nesil soruları nasıl çözmeliyiz? Soruları çözerken nelere dikkat etmeliyiz? gibi konuları verimli bir şekilde işleyen hocalarımız öğrencilerimizin dikkatini bir hayli çektiler. Lgs taktikleri,lgs de motivasyonunu önemi,zaman yönetimi gibi konuları öğrencilerimize aktaran sosyal bilgiler öğretmeni Ersin hocamıza, matemetik öğretmeni Harun hocamıza çok teşekkür eder, emeklerinden dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Ekm

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Urfa Karaköprü seminer ekibimiz her sınıf kademesinden öğrencilerimize;

Sağlıklı Yaşam,

Teknoloji Bağımlılığı,

Tütün Bağımlılığıyla Mücadele

konularını sunum ve broşürle destekleyerek anlatmıştır. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

2021-2022 Sınıf Rehberlik Dosyası, tüm kademe rehber öğretmenlerimize dağıtılmıştır. Eksik veya ihityaç duyulan evrak olursa buradan ulaşabilirsiniz.

Ekm

8.sınıf öğrencilerimizin öğle aralarını test çözmek, kitap okumak gibi eğitsel aktiviterle değerlendirebilmeleri için kütüphaneyi etüt için hizmete açtık. Kütüphane nöbetçilerimizle uygun çalışma ortamı sağlamayı hedefledik. İyi çalışmalar dileriz.

Nis

Orman Genel Müdürlüğü katkılarıyla, ''Geleceğe Bir Nefes'' projesi kapsamında okuldaki bütün öğrencilere kızılçam ağacı tohumu ve ağaç ekimi için küçük kaplar dağıtılmıştır.

''Daha yeşil bir Türkiye için.''

Nis

Okul panoları değerler eğitimi ağacı,

teknoloji bağımlılığı,

sigaraya hayır de!

lgs bilgilendirme panosu,

gibi güncel bilgiler sınıf kademe düzeylerine uygun  olarak okul kat koridorlarına asılmıştır.

Nis

Lgs'ye geri sayım başlamışken, öğrenciler düzeylerini ve eksiklerini daha iyi görebilmek,öğretmenler ise öğrencilere geribildirimlerde bulunabilmek için deneme sınavı herkes için bir yol gösterici olacaktır. Düzenli tekrarlanması planlanan deneme sınavları ve farklı yayınlarla öğrencileri lgs temposunda zinde tutmak amaçlanmıştır.

Nis

Öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette, matematik temel kavramlar, kurallar, formüller üzerinden soyut olan bu bilgileri şekiller,renkler ve deneylerle somut hale getirerek, öğrencilere matematiği sevdirmek amaçlanmıştır.Etkinlik, matematiğe ilgisi olan ve merak düzeyi yüksek olan öğrencilerimizi daha da kamçılamış ve motive etmiştir.Deneyler, yarışmalar, oyunlar ile öğrecilerimiz hem bilgilenmiş hem eğlenmişlerdir.