Mrt

7G sınıfı fen bilgisi öğretmenleri (Mahmut Atıcı)ile yeniden kullanilabilecek eşyaları ihtiyacı olanlara iletmeye yönelik proje kapsamında kullanmadıkları tekstil urunlerini biraraya getirip, Karaköprü Belediyesi tarafindan hazırlanan tekstil kumbarasına katkıda bulundular.

''AFAD ACİL'' uygulamasını indirip, etkin kullanımını sağlayabiliriz.

Ara

Ana sınıfı öğlenci grubumuz ile, yerli malı haftası kapsamında etkinlik gerçekleştirilmiştir. Öğrencilere yerli malı kullanımı ve öneminden de bahsedilmiş, keyifli bir etkinlikten tüm öğrenciler mutlu ayrılmışlardır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuza gelen yazı doğrultusunda mobil eğitim tırına davet edildik. 7.sınıf öğrencilerimizle birlikte bize ayrılan saatte mobil etkinlik tırına katıldık. Öğrencilerin ilgisini çekecek görseller, videolar ile genel trafik eğitimi verilmiştir.

Kas

Sayın velilerimiz, 5 Aralık 2021 Pazar günü, saat 10:00-12:00 arası yapılacak olan okul aile birliği ve veli toplantımıza tüm velilerimizi bekliyoruz.

Kas

5/D sınıfından, Ecrin Yetkiner adlı öğrencimiz öğretmenler günü şiir yarışmasında Şanlıurfa da 3. Olmuştur. Kendisini tebrik ederiz. Daha nice başarılara imza atmasını dileğiyle...

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü için Okul Müdürüz ve İdarecilerimizin organizasyonu ile öğle arası okulumuzun tüm öğretmenleri ile yemek yedik. Emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederiz.

Kas

8.Sınıf öğrencilerimiz arasından seçtiğimiz 75 öğrenciyle, Mehmet Akif Ersoy'un hayatını konu alan filme Başarı Ortaokulu olarak bizde katıldık.Urfa Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonuna ithafen, Müdür Yardımcımız Erkan Kaya ve Okul Rehber Öğretmenlerimiz Halil Yüncü ve Şenay Dönertaş eşliğinde öğretici ve verimli bir etkinlik gerçekleştirdik.

Kas

Şanlıurfa Narkotik Suçlarla Mücadele ekibinden bir polis, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden bir eğitimci okulumuza misafir olmuşlardır. Okul rehber öğretmeni Şenay Dönertaş planlamasında okulumuz velileri seminer için okula davet edilmiştir. Gönüllü annelerimizle 'Zararlı Alışkanlıklarla' ilgili seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Hem velilerimiz hem eğitimcilerimiz programdan memnun ayrılmışlardır.

Kas

Zamanı durduran önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, okulumuzda hazırlanan törenle ,özlem ve hasretle andık.Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83.yıl dönümü programı okulumuzda büyük ilgiyle izlendi. Programı hazırlayan İngilizce öğretmenlerimiz; Pınar Kardaş ve Çiğdem Güzel'e, programa katkı sağlayan, İngilizce öğretmenimiz Ayşe Zorlu Çelik ve Türkçe öğretmenimiz Selma Özbulata emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Erasmus Projesi kapsamında, mülteci çocukların uyum süreçlerine destek sağlamak, diğer öğrencilerin de bu çocukların yaşantılarına yönelik empati geliştirebilmelerine olanak sağlamaları gerektiğini vurgulayan bir pano hazırlanmıştır. Okul proje katılımcılarından olan Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Semra Kenkeş ve Tuğba Ertan panoyu okulun giriş katına öğrencilerimizin çoğunun görebileceği noktaya göre düzenlemişlerdir.

Kas

• Sıfır atık Projesi kapsamında Başarı Ortaokulu olarak, atık oluşumunun önlenmesi, atıkların azaltılması, kaynağında ayrı biriktirilmesi, geçici depolanması, ayrı toplanması, taşınması ve işlenmesi anlamında sürece katkı sağlamak istedik ve Karaköprü Belediyesi işbirliği ile öğrencilerimizi konu, ile ilgili bilgilendirdik. Anlatılan konunun görsel olarak desteklenmesi adına broşürler dağıtılması, geri dönüşüm kutularının hediye edilmesi,programı verimli hale getirmiştir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda düzenlenen tören ile kutlandı. Törende cumhuriyet bayramımızla ilgili şiirler,şarkılar, kompozisyonlar okunmuştur. Töreni dinleyen öğrencilerimizde de büyük bir çoşku vardı, bu anlar geride pozitif kareler bıraktı. Programı hazırlayan Türkçe Öğretmenimiz Selma YÜKSEL GÜNEY'e, Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Dursun CANBAZ'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.