İYİ TATİLLER!

Ock

Şerif Özden Başarı Anaokulu öğrencileri, (BİGEP) kapsamında düzenlenen eğitici oyunlar atölyesinde keyifli bir gün geçirdi.

Deneme Sınavı

Ock

Öğrencilerimiz Karaköprü El Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezini Ziyaret Etti!

Deneme Sınavı!

Okulumuzun sosyal medya hesapları!

Okul Sporları Gururlarımız!

Haz

Şerif Özden Başarı  Anasınıfı 2021-2022 eğitim-öğretim yılının mezuniyet coşkusunu yaşadı.Çocuklarının ilk mezuniyetine şahit olan veliler ve öğretmenler kep atma töreninde gururlu dakikalar yaşadı. Minik mezunlara diplomaları verilerek eğitim hayatlarında nice başarılara kavuşmaları temenni edildi.

Haz

Deneme sınavında her kademeden derece yapan 3 öğrenci, toplamda 12 öğrenci olmak üzere öğretmenler eşliğinde yemeğe götürülmüştür. Öğrencilerin ders başarısını ve motivasyonunu arttırmak amaçlanmıştır.

Haz

''Sinemaya Gitmeyen Kalmasın'' Projesi kapsamında 5-6 ve 7.sınıf öğrencilerimizi UrfaCity Avm'de bulunan sinemaya götürdük.Afacanlar iş başında adlı çocuk filmi öğrencilere izletilmiştir. Etkinlikte emeği geçen idaremize ve okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Haz

Tek Ses İki Hareket Halk Oyunları Yarışmasında İl 4.'sü olduk. Ödül olarak 500 tl kazanılmıştır. Emeği geçen öğrencilerimize ve halk eğitimden Orhan Çiçek, Veysi Çiçek,okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fatma Betül Kılıç öğretmenimize de emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Tek Ses İki Hareket Koro yarışmasında okulumuz il birincisi olmuştur. Ödül olarak 6.000 tl ve müzik enstrümanları kazanmışlardır. Emeği geçen öğrencilerimize ve Mehmet Ali Mızrak hocamıza teşekkür ederiz.

May

Şerif Özden Başarı Ortaokulu İngilizce ögretmenlerinden Ayşe ZORLU CELİK ve Çiğdem GÜZEL 2020 2021 Egitim Öğretim Döneminde  etwinning projeleri kapsaminda yaptıkları çalışmalariyla odullendirildiler.

24 Mayis 2022 Sali günü Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafindan düzenlenen Bakanlik temsilcilerinin, e twinnig Türkiye Koordinatörü Turan Göre'nin,İl ve İlçe Milli Eğitim  Müdürlerinin de katilimiyla gerceklesen ödül töreninde Ayse Zorlu Celik ve Çiğdem Guzel 2 Avrupa Kalite Etiketi ve 4 Ulusal Kalite etiketi  alarak okulumuzu il çapinda basariyla temsil ettiler.Ögretmenlerimizi tebrik eder basarilarinin devamini dileriz.

May

Okulumuzda, resim öğretmenlerimiz Emine Çelik ve Ayşegül Yılmaz, dönem boyu yapılan öğrenci çalışmaları ile resim sergisi oluşturulmuştur. Açılış okul müdürü,müdür yardımcıları ve öğretmenlerimizle birlikte yapılmıştır. Emeği geçen hocalarımız ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.